Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering, het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug door middel van een overschrijving. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
 
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit steeds met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.
 
Je kan je retourpakket retourneren nadat je met ons contact hebt opgenomen telefonisch (0472/98.27.57) of via mail (info@newcutiez.be)